Rantakallion Juustola
Vege-Juu! palaan voidaan paistaa öljyssä tai grillata rapea pinta, jolloin se sopii vegaanisen aterian proteiinikomponentiksi. Kastikkeella maustettua Vege-Juuta voidaan käyttää lisukkeena keittoihin ja salaatteihin raejuuston tapaan, sillä saadaan myös täytettyihin patonkeihin ja voileipiin muhevuutta.
Vege-Juu sisältää runsaasti proteiinia, joka on peräisin EU-alueella viljellystä keltaherneestä. Rasvan lähteenä Vege-Juussa on vastuullisesti tuotetut karitevoi sekä kookosöljy.
Sopii vegaaniseen ruokavalioon.
Vesi, herneproteiini, kasvirasva (shea- ja kookosöljy), sokeri, suola, sakeutusaineet (johanneksenleipäpuujauhe, karrageeni, trikalsiumfosfaatti), emulgointiaine (auringonkukkalesitiini), happamuudensäätöaine (omenahappo), säilöntäaine (kaliumsorbaatti).
Laktoositon, maidoton ja soijaton. Ei sisällä palmuöljyä.
Säilytyslämpötila: 0-6 °C
Säilyvyys: 6 viikkoa valmistuspäivämäärästä, avattu pakkaus säilyy 1 viikkoa
Valmistusmaa SUOMI/FINLAND
Energia 629 kj / 149 kcal
- Rasva 11 g
- josta tyydyttynyttä 6,0 g
- Hiilihydraatit 3,2 g
- josta sokereita 2,1 g
- Proteiini 9,3 g
- Suola 1,60 g