Rantakalliolta saat laadukkaat ja 100% kotimaiset juustot
yrityksesi tarpeisiin

Jos haluat löytää luotettavan kotimaisen juustontoimittajan, joka pystyy toimittamaan haluamasi kokoisia juustoeriä, olet juuri oikeassa paikassa.

Etelä-Pohjanmaan Isojoella nimittäin valmistetaan juustoja yli 30 vuoden kokemuksella puhtaasta kotimaisesta maidosta suomalaisen elintarviketeollisuuden, HORECAn ja isojen keskusliikkeiden tarpeisiin. Valmistamme tuorejuustoja ja kypsytettyjä juustoja sekä kasvipohjaisia juuston kaltaisia tuotteita. Maustamme ja paloittelemme tuotteemme asiakkaan tarpeiden mukaan.

Asiakkaan toiveiden mukaan osallistumme tarvittaessa myös tuotekehitykseen. Saat tilattua meiltä maustamattoman perusjuuston lisäksi niin pippurilla maustettua, sipulimixiä, savunmakuista kuin yrteillä maustettuna juustoa - juuri oman asiakaskuntasi makumieltymyksiä vastaamaan.

Palveluumme sisältyy myös sopivanlaisten leikkaustapojen valinta. Toimitamme juustomme sinulle halutulla tavalla leikattuina joko viipaileina tai kuutioina, valitsemassasi pakkauskoossa.

Isojoen moderneissa tuotantotiloissamme on ylitetty 500 000 maitolitran rajapyykki tuotantomäärissä. Olemme kasvattaneet toimintaamme tasaisesti läpi vuosien, ja meillä on resursseja vastata kasvavaan kysyntään myös tulevaisuudessa.

Ainutlaatuiseksi juustomme tekee se, että erittäin nykyaikaisista tuotantolinjoista huolimatta vaalimme käsityötä tuotannossamme. Aitoa käsin tekemistä ja tarkkaa suutuntumaa ei voi korvata tekniikalla. Meillä maitoa käsitellään mahdollisimman hellävaraisesti. Vähäinen prosessointi ja ammattitaitoinen käsityö takaavat juustoille erinomaisen maun ja tasaisen laadun – kuitenkin kohtuullisella hinnalla.

Raaka-aineemme tulee jalostettavaksi tuoreena lähialueen maidontuottajilta. Maito jatkokäsitellään vasta juustolassa: se pastöroidaan, mutta ei homogenoida. Raaka-aineen tuoreuden tunnistat juuston luonteesta ja koostumuksesta.

Käytössämme olevilla menetelmillä takaamme sinulle myös sen, että lähialueen maidosta valmistetun ja 100 % kotimaisen juuston hiilijalanjälki jää pieneksi. Raaka-aineemme on puhtaan suomalaisen luonnon tuote, peräisin laadukkailla rehuilla ruokituista ja hyvin hoidetuista lehmistä.

Etelä-pohjalaisella sitoumuksella toimitamme tilaukset sinulle tarkasti - myös kysynnän kausivaihtelut ja sesonkihuiput huomioon ottaen.

Henkilökuntamme päivittää osaamistaan jatkuvasti. Kehitämme toimintaamme jatkuvasti tuotteiden korkeaan laatuun panostaen. Toimimme ISO22000 sertifioinnin mukaan.

Olet tervetullut myös paikan päälle tutustumaan tarkemmin tilaamasi juuston jalostukseen Isojoella!