Luotettavin makutesti:
2,5 miljoonaa leipäjuustoa
suoraan kuluttajien herkkulautaselle

Rantakallion leipäjuustoa on luonnehdittu vahva-aromiseksi ja pehmeäksi, ja juuri näillä ominaisuuksilla se poikkeaakin muista markkinoilla olevista leipäjuustoista. Tuotantoluvut - 2,5 miljoonaa kappaletta - kertovat, että leipäjuusto uppoaa kuluttajien mieltymyksiin kuin kuuma veitsi voihin.

Rantakallion juustolan muillakin tuotteilla on vankka menekki. Yksinkertainen syy tähän on juustojen ensiluokkainen laatu. Laatu syntyy raaka-aineen tuoreudesta ja sen huolellisesta jalostamisesta.

Lähiseudun maatiloilta saapuvaa maitoa aletaan käsitellä vasta Rantakallion juustolassa. Maitoa ei homogenoida, ja muutoinkin vältetään ylimääräistä prosessointia, jolloin maidon luontaiset hyvät ominaisuudet säilyvät tuotteessa.

Vaikka tuotantotilat ovatkin hyvin nykyaikaiset, juustolassa pidetään kiinni käsityön perinteestä. Käsin valmistaminen tuoreesta ja hyvälaatuisesta raaka-aineesta toimii täydellisenä makusinettinä. Näin syntyy aromikkaita ja erinomaisia juustoja.

Rantakallion juustot ovat eteläpohjalaista lähiruokaa sanan täydessä merkityksessä. Raaka-aine tulee täysin lähialueelta, ja kaikki kuluttajatuotteet päätyvät tällä hetkellä kauppojen kylmätiskeihin lähimaakuntiin. Maito saadaan suomalaisista hyvinvoivista ja -hoidetuista sekä ensiluokkaisella rehulla ruokituista lehmistä. Paikallisesti tuotettuna juuston hiilijalanjälki on myös pienempi.