Raikas uutuus:
Proteiinipitoinen 100% vegepala yhdistää
juuston maittavuuden ja kasvisten terveellisyyden

Rantakallion VegeJuu on täysin vegaaninen, laadukasta herneproteiinia ja korkealuokkaisia shea- ja kookosöljyä sisältävä uutuustuote, joka sopii (ominaisuuksiltaan) monenlaiseen käyttöön.

Se tekee vegepäivästäsi helposti toteutettavan ja houkuttelevan.

Vegepala on erittäin ravintorikas, sillä se ei ole pelkkä kasvisrasvavalmiste, vaan sisältää myös arvokasta herneproteiinia ja on täysin kotimaista tuotantoa. 

Vegepalasta kasvispäiväsi proteiinipitoinen piristys

Uusi Vegepala on maustamattomina paloina erinomainen täydennys, kun haluat pitää täydellisen 100 % kasvispäivän. 

Helppokäyttöisestä Vegepalasta saat kasvispäivääsi tai kokonaan vegaanisiin aterioihisi erinomaisen terveellisen proteiini- ja kalsiumlisän. Tuote saa potkunsa herneproteiinista, ja on kalsiumarvoltaan jopa maidon veroinen (kalsiumia 120 mg /100g).

Vegepalaa voi käyttää todella laajasti ruuanvalmistuksessa - ei pelkästään erinomaisena lisukkeena salaateissa. Se sopii paistettuna, grillattuna, laatikkoruoissa ja erilaisissa kastikkeissa. Voit käyttää myös sellaisenaan kuten tuorejuustoa, tofua tai muita proteiinituotteita. 

Vegemajoneesikastikkeessa olevia vegepaloja voit käyttää raejuuston tapaan

Kasvisvegepaloilla saat mehevöitettyä niin leipien täytteet kuin uuniperunoiden, piiraiden ja ohukaisten tahnatkin. Vegepalalla saat kruunattua myös keittoannoksesi monipuoliseksi, terveelliseksi ateriaksi, joka kelpaa vaikka “karppaajalle”! 

Yllätä nyt asiakkaasi iloisesti terveellisellä vaihtoehdolla joka valloittaa myös maullaan!